Karate zveza Slovenije

Mladinsko državno prvenstvo 2017

Spoštovani,

Pred nami je še zadnja letošnja tekma, ki jo organizira Karate zveza Slovenije, Državno prvenstvo za mlajše od 21 let.

Rad bi opomnil, da je danes zadnji dan za prijave, poleg tega pa je potrebno opozoriti, da je tehnični organizator Karate klub Kozjansko in Obsotelje pripravil dvorano v Podčetrtku v stilu velikih tekmovanj EP, SP. Zato prosimo vse predstavnike klubov, da poskrbijo, da bodo tekmovalci pravočasno stehtani,  da bodo tekmovalci imeli s sabo tekmovalne izkaznice in da vsi navzoči spoštujejo red na omenjenem tekmovanju.    TEHTANJE BO MOŽNO DO 11:30 URE

Režim v telovadnici bo sledeč:

Trenerji, ki so opravili licenco in bodo imeli s sabo trenersko izkaznico bodo pri prijavi dobili zapestnico s katero bo dovoljen vstop v glavno dvorano. Vsi ostali delavci v športu trenerji brez akreditacij in spremljevalci bodo imeli dovoljen vstop samo v ogrevalno dvorano v dvorano z tekmovalnimi površinami vstopa ne bodo imeli.

Tekmovanje:

Tekmovanje bo potekalo kot običajno od najmlajših do najstarejših, z izjemo WKF kategorij v športnih borbah. Zaradi uvedbe video protesta bo le to potekalo na osrednjem tatamiju. Video protest se uporabi samo za finale WKF kategorij v sled temu bomo WKF kategorije v športnih borbah pričeli po odmoru za sodnike predvidoma ob 12:30.

Podeljevanje odličij:

Tekmovanje začenjamo ob 10:00 uri, za vse dobitniki odličij v dopoldanskem delu bo podelitev ob po 12 uri ko je predvidena pavza za sodnike.
podelitve dodo potekale na ploščadi nad tribunami, tako bodo imeli vsi možnost fotografiranja svojih športnikov. Dobitnike odličij v popoldanskem delu bomo podeljevali po zaključenih kategorijah.

 

V Karate zvezi Slovenije se veselimo sobotnega tekmovanja in srečanja z vami!

 

lep pozdrav

Tekmovalna komisija
Tomaž Deberšek

SORODNA VSEBINA