Karate zveza Slovenije

EFSMA – 2019

Spoštovani!

V imenu organizacijskega odbora in predsednice 11. Evropskega kongresa športne medicine dr. Petre Zupet vas vljudno prosimo, da svojim trenerjem omogočite udeležbo na 11. Kongresu športne medicine (EFSMA 2019), ki bo potekal med 3. in 5. oktobrom 2019 v Portorožu.

Združenje za medicino športa letos pripravlja kongres z izjemnimi predavatelji s področja športne medicine. Potrjeni predavatelji in okviren program so že objavljeni na spletni strani. Z željo, da bi udeležbo omogočili tudi širši množici mladih strokovnjakov, smo pripravili nižje cene kotizacij za študente in mlade zdravnike. Prizadevamo si tudi k vsebinski več disciplinarnosti kongresa, zato ponujamo posebno vrsto kotizacije tudi fizioterapevtom, kineziologom in trenerjem.

Na podlagi navedenih razlogov vas vljudno prosimo, da nam pomagate s promocijo kongresa na navedene načine:
objava kongresa na vaši spletni strani,
pošiljanje elektronskih sporočil posameznikom in skupinam, ki bi jih udeležba lahko zanimala,
omemba kongresa v vašem bienalu,
omemba kongresa v vašem časopisu oziroma internih objavah,
omemba kongresa na vaših rednih letnih usposabljanjih pred oktobrom.

Za vsa obvestila, ki jih boste pošiljali, vam prilagamo kongresno pasico v prilogi. Prosimo vas, da jo uporabljate skupaj s povezavo do spletne strani: www.efsma2019.eu.

Če boste elektronsko sporočilo poslali vaši elektronski bazi, prilagamo tudi vabilo za oddajo abstraktov, ki ga lahko pošljete članom baze.
Če želite prejeti gradivo v kakršni koli drugi obliki ali potrebujete še kakšno informacijo, nas lahko kadarkoli kontaktirate.

V upanju, da se vidimo v Portorožu, se vam iskreno zahvaljujemo za pomoč pri organizaciji 11. Kongresa športne medicine.

S prijaznimi pozdravi,
Sekretariat kongresa

Priloge:

SORODNA VSEBINA