Karate zveza Slovenije

KARATE KLUB VIRTUS DUPLICA JE PRAZNOVAL 30 LET DELOVANJA

V petek, 22. septembra so na manjši slovesnosti v Domu kulture v Kamniku počastili 30. letnico delovanja društva. Najprej je povezovalka programa Nataš Vrhovnik Jerič lepo opisala zgodovino društva nato je sledil ogled filma o delovanju kluba.

Po filmu je na govorniški oder stopil Dušan Papež, predsednik Športne zveze Kamnik, ki je v imenu kamniške občine čestital članom društva za obletnico, ter poudaril, da je vesel, da se v klubu tako dobro dela in se posveča čas, tako mlajšim kot starejšim članom.

Po govoru g. Papeža je vse prisotne nagovoril predsednik Karate zveze Slovenije gospod Borut Strojin, ki je bil zadovoljen z videnim v filmu in je poudaril, da se bodo v bodoče dogajale spremembe v Karate zvezi Slovenije, kar naj bi prineslo nov zagon članom le te in bo poudarek na povezovanju vseh stilov karateja. Klubu je v imenu Karate zveze Slovenije podelil srebrno plaketo za dolgoletno delovanje, ter zaželel še veliko uspešnih let v prihodnosti.

Kot tretji govorec je spregovoril častni gost dr. Vladimir Jorga, predsednik Evropske zveze tradicionalnega karateja, nosilec črnega pasu 9.DAN. Poudaril je kvaliteto treniranja karateja in njegov pozitiven vpliv na zdravje. Nato je v imenu Evropske zveze tradicionalnega karateja podelil priznanje klubu in trenerju za dolgoletno delovanje.

Praznovanje se je nato zaključilo ob prigrizku in pijači, kjer so se obujali spomini na pretekla leta.

SORODNA VSEBINA