Karate zveza Slovenije

Karateist leta 2017

 

Karate zveza Slovenije je podelila tradicionalne nagrade najboljšim karateistom v letu 2017. Med članicami je blestela in 1. mesto zasedla Tjaša Ristič iz Karate kluba Kranj, med člani Matija Matijević iz Karate kluba Ljubljana, za najboljši klub pa so razglasili Karate klub Kranj.

V preteklem letu se je karateistični parket dodobra klesal in pridobival na sijaju na območju vse Slovenije. Na prireditvi je Karate zveza Slovenije podelila nagrade za Pokalna prvenstva v letu 2017. Poleg omenjenega pa tudi najprestižnejše nagrade za najboljše karateiste v posameznih kategorijah. V kategoriji »Kadetinje 2017«  je 3. mesto zasedla: Nuša Žerjav iz Karate kluba Polzela, 2. mesto Nia Ganziti iz Karate kluba Seki Sv. Jernej, 1. mesto pa Laura Potisk iz Karate kluba Rogaška Slatina. V kategoriji »Kadeti 2017« je 3. mesto pripadalo: Nejcu Sterniša iz Karate kluba Seki Sv. Jernej, 2. mesto Tomažu Hudalesu Društva za karate Celje in 1. mesto Žanu Ahlinu iz Karate kluba Kranj.

Odlično so se odrezale tudi mladinke: na 1. mestu Iris Hočevar iz Karate kluba Žalec, 2. mesto: Ajda Ahlin Keršič iz Karate kluba Kranj, 1. mesto: Kiti Smiljan iz Društva za karate Celje. V kategoriji »Mladinci 2017« je 3. mesto zasedel: Timotej Burlak iz Karate kluba Radvanje, 2. mesto: Teodor Zlatkov iz Športnega društva Gorica Nova Gorica, 1. mesto:  Ajdin Mujkanović iz Karate kluba Trbovlje.

V kategoriji »Mlajše članice 2017« so si mesta razdelili – 3. mesto: Sara Stanko iz Shotokan Karate kluba Grosuplje, 2. mesto: Maša Simonič iz Karate kluba Kovinar Maribor, 1. mesto: Kaja Budič iz Yuki kluba Čatež. V kategoriji »Mlajši člani 2017« 3. mesto: Luka Ferlin iz Karate kluba Trbovlje, 2. mesto: Blaž Hribovšek iz Karate kluba Trbovlje, 1. mesto: Stefan Joksimovič iz Karate kluba Trbovlje.

Najprestižnejše nagrade v kategoriji »Članice 2017« so se klubi razvrstila po naslednjem vrstnem redu – 3. mesto: Kati Florjančič iz Športnega društva Gorica Nova Gorica, 2. mesto: Lina Pušnik iz Karate kluba Žalec in 1. mesto: Tjaša Ristič iz Karate kluba Kranj

V kategoriji »Člani 2017« so bila mesta razvrščena po naslednjem vrstnem redu -3. mesto: Aljaž Klaneček iz Karate kluba Zmaj, 2. mesto: Denis Gorenc iz Karate kluba Hrastnik, 1. mesto: Matija Matijevič iz Karate kluba Ljubljana.

Prestižne pokale v kategoriji: »klubi« so si razdelili – 3. mesto: Karate klub Velenje, 2. mesto: Karate klub Trbovlje, 1. mesto: Karate klub Kranj.

Posebno zahvalo Karate zveze Slovenije za izjemne dosežke in promocijo PARA-KARATEJA je prejel Skender Tošić. Shotokan Karate klubu Kranj je Karate zveza Slovenije ob 40. obletnici delovanja v karateju podelila srebrno plaketo, ob prestižni 50. obletnici delovanja v karateju pa Karate klubu Velenje zlato plaketo. 

GALERIJA SLIK

[metaslider id=3269]

Fotografije: Kreativni laboratorij, d.o.o. – www.creativelab.si

SORODNA VSEBINA