Karate zveza Slovenije

PODPIS POGODBE O GENERALNEM SPONZORSTVU – 22.11.2016

Rezultati predanega večletnega dela v Karate zvezi Slovenije so najlepše vidni na tekmovanjih v zadnjih letih, kjer so se slovenski tekmovalci pomerili s karatejsko elito. Ne samo medalje, ampak vse visoke uvrstitve na velikih tekmovanjih kažejo, da so slovenski karateisti vsako leto konkurenčnejši.

PODPIS POGODBE O GENERALNEM SPONZORSTVU – GES d.o.o.

S takšnim načinom dela smo postali zanimivi tudi za potencialne sponzorje, ki so pripravljeni investirati v športne zgodbe. KZS in podjetje GES, gradbeništvo, energetika, sanacije d.o.o. iz Celja sta našla skupni interes za podpis Pogodbe o Generalnem sponzorstvu, kar za Karate zvezo Slovenije pomeni zagotavljanje materialnih pogojev za realizacijo športnih in tekmovalnih ciljev ter za Generalnega sponzorja v zagotavljanju ustrezne reklame in propagande.

Pogodbo o Generalnem sponzorstvu za leto 2017 sta gospod Jože Hartl, direktor podjetja GES d.o.o. in dr. Igor Zelinka, predsednik KZS, podpisala na Vranskem v torek, 22. novembra.

kzs-podpis-sponzorske-pogodbe-ges-i-22-11-2016

PODPIS ANEKSA K POGODBI O PROMOCIJSKEM SODELOVANJU – LMK INTERNATIONAL d.o.o.

Ob isti priliki je predsednik KZS, dr. Igor Zelinka, podpisal tudi Aneks k Pogodbi o promocijskem sodelovanju z direktorjem LMK INTERNATIONAL d.o.o., gospodom Domagojem Krznaričem. S tem se že podpisana pogodba podaljšuje še za štiri leta. Največja pridobitev tega je sponzoriranje 500 kosov tatamijev v letu 2017.

kzs-podpis-sponzorske-pogodbe-i-22-11-2016

SORODNA VSEBINA