Karate zveza Slovenije

SPLETNE DELAVNICE KzR

V četrtek 29.10. in petek 30.10.2020 sta v okviru KzR potekali dve spletni delavnici in sicer v četrtek, psihološka delavnica pod vodstvom psihologinje Dr. Tanje Kajtna ter v petek delavnica o športni prehrani pod vodstvom nutricistke Dr. Urše Bukovnik. Glavni namen tovrstnih delavnic je dopolnjevanje trenažnega procesa z izobraževanjem na področjih, ki so ključna za uspeh v športu in doseganju tekmovalnega cilja. Število mest je bilo omejeno, zato so reprezentančni trenerji sestavili seznam povabljenih udeležencev.
Glavni namen psihološke delavnice je bil, da se tekmovalci spoznajo z osnovami psihološke priprave na tekmovanja. Delavnice se je udeležilo 31 reprezentantk in reprezentantov. Petkove delavnice o športni prehrani se je udeležilo 33 reprezentantk in reprezentantov. Celotna delavnica je bila namenjena izobraževanju na področju prehranskih dopolnil v športu.
V KzR smo se za takšen način dela odločili zaradi ponovno razglašene epidemije Covid-19, ki nam onemogoča izpeljavo klasičnih priprav in predvidenih strokovnih predavanj v okviru priprav.
Ostanite zdravi!

SORODNA VSEBINA