Karate zveza Slovenije

ZADNJI DAN BALKANSKEGA PRVENSTVA ŠE TRI EKIPNE MEDALJE ZA SLOVENIJO

17. BALKANSKO PRVENSTVO ZA KADETE, MLADINCE IN MLAJŠE ČLANE; Sarajevo (BiH) – 3. DAN

Po osmih medaljah, ki so jih naši tekmovalci osvojili prva dva dni prvenstva, so bile zadnji dan osvojene še tri. V katah ekipno so se na 3. mesto zavihteli kadeti in mladinci v sestavi Bor in Jan HARTL ter Sebastjan KAUZAR. Do srebrnih medalj sta se priborili ekipi mlajših članic in mlajših članov  v borbah ekipno. Ekipo deklet so predstavljale: Kaja BUDIČ, Kati FLORJANČIČ, Sara STANKO in Tina STEGEL. Fantje so nastopili v postavi: Ardit RUŠITI, Denis GORENC, Stefan JOKSIMOVIČ, Tadej DAJČMAN, Tit PRIMOŽIČ, Blaž HRIBOVŠEK in Luka PERC.

Pohvala tudi našim sodnikom, ki so se udeležili prvenstva v Sarajevu. Še posebno pa čestitke Maši GALA in Draženu STJEPANOVIČU, ki sta pridobila naziv Balkanski sodnik.

 

Kompletni rezultati in statistika: BP 2016 – Rezultati

3. MESTO – SLOVENIJA (Bor in Jan HARTL ter Sebastjan KAUZAR) – Kate ekipno kadeti in mladinci

bp-za-mladince-2016-slovenija-3-mesto-kate-ekipno-kadeti-in-mladinci

 

2. MESTO – SLOVENIJA (Kaja BUDIČ, Kati FLORJANČIČ, Sara STANKO in Tina STEGEL) – Športne borbe mlajše članice

bp-za-mladince-2016-slovenija-2-mesto-sportne-borbe-ekipno-mlajse-clanice

 

2. MESTO – SLOVENIJA (Ardit RUŠITI, Denis GORENC, Stefan JOKSIMOVIČ, Tadej DAJČMAN, Tit PRIMOŽIČ, Blaž HRIBOVŠEK in Luka PERC) – Športne borbe mlajši člani

bp-za-mladince-2016-slovenija-2-mesto-sportne-borbe-ekipno-mlajsi-clani-na-odru

 

Predsednik KZS, dr. Igor ZELINKA in naši sodniki, ki so sodili v Sarajevu: Marjan GREIFONER, Dražen STJEPANOVIČ, Maša GALA, Milenko RAILIČ in Predrag GRUJIČ.

bp-za-mladince-2016-predsednik-kzs-in-slovenski-sodniki

 

Naše tekmovalke in tekmovalci so na 17. Balkanskem prvenstvu za kadete, mladince in mlajše člane skupaj osvojili kar 11 medalj, kar je največ odkar se Karate zveza Slovenije udeležuje Balkanskih prvenstev. Za ta uspeh so v prvi vrsti zaslužni tekmovalci sami, njihovi matični klubi ter klubski in reprezentančni trenerji. ČESTITKE!

bp-za-mladince-2016-slovenska-reprezentanca

 

 

 

 

 

 

SORODNA VSEBINA